avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit D 101 an 2010 eronata , cum rectific?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

D 101 an 2010 eronata , cum rectific?

buna ziua,
am o problema grava , zic eu :
in anul 2010, pe toate cele trei trimestrele s-a declarat (d100 ) si platit impozit real (era mai mare decat impozitul minim.)
cand s-a intocmit declaratia 101 t3 (ian-sept) s-a intocmit eronat , si anume in loc sa se scrie pe declaratie rulajul cumulat pana in sept s-a scris rulajul lunar , adica rulajul lunii spt la venituri si cheltuieli. s-au dat toate calculele peste cap .
a rezultat un impozit pe profit de recuperat 9000 lei ( total gresit )
real ar fi fost aprox 1000 de recuperat ( a declarat mai mult la trim 3 prin D100)
cele 2 d101 s-au depus pana in 25.02.2011
la rim IV an 2010 si trim 1 an 2011 suma rezultatta de plata , a iesit de plata, nu s-a platit , ci s-a compensat din cei 9000 de recuperat .
daca fac rectificativa de la ce data mi se calculeaza penalitati?
sper ca am explicat bine.
multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

Alte discuții în legătură

Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)
Impozit profit natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna dimineata , in toate 4 trimestre am avut pierdere , in dec.am declarat impozit minim 2150 de la trim.3 intrebarea este daca am procedat corect , s-au ... (vezi toată discuția)