avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata - taxa judiciara de timbru si timbru judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata - taxa judiciara de timbru si timbru judiciar

Am primit o notificare ptr inscrierea la masa credala ptr un debitor din partea unui practician in insolventa.

Debitorul se afla in alt judet si trb sa platesc taxele si am urmatoarele 2 intrebari:

1. Taxa judiciara de timbru in suma de 120 lei, am inteles ca trb platita la admin. fiscala (trezorerie) pot achita la mine in judet sau sa platesc prin OP la admin fiscala de la sediul debitorului?

2. Timbrul judiciar de 0.3 lei de unde il pot cumpara, de la posta?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:08, 18 Decembrie 2011
taxa se plateste unde are creditorul sediul.
timbru judiciar se cumpara de la posta.

1. Taxa judiciara de timbru in suma de 120 lei, am inteles ca trb platita la admin. fiscala (trezorerie) pot achita la mine in judet sau sa platesc prin OP la admin fiscala de la sediul debitorului?

se plateste la directia de taxe si impozite locale de pe raza sediului dvs

2. Timbrul judiciar de 0.3 lei de unde il pot cumpara, de la posta?

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru - primarie? Flavius1984 Flavius1984 Unde platesc taxa judiciara de timbru ptr inscriere la masa credala ? In contul trezoreriei si trec ca beneficiar primaria? Fac mentiunea ca dosarul ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala advsys advsys ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt inscrierea la masa credala? iar daca firma care a intrat in insolventa este din alt judet, unde voi plati ... (vezi toată discuția)
In cazul inscrierii la masa credala, taxa judiciara unde se plateste ?beneficiarul este primaria municipiului sau tribunalul ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Pot plati taxa judiciara la orice banca sau doar la trezorerie ? Beneficiarul taxei judiciare este primaria municipiului sau tribunalul ? (vezi toată discuția)