avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere inscriere masa credala

ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt inscrierea la masa credala?

iar daca firma care a intrat in insolventa este din alt judet, unde voi plati taxa de timbru judiciar?
iar daca daca dansi imi cer sa atasez un timbru judiciar de 5 ron este vreo problema daca atasez 4 timbre de 1,5 ron ca in momentul de fata alte timbre nu am?

Ma scuzati ca pun asa intrebari stupide dar nu stiu cum se procedeaza.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: S.P. PRACTIS SPRL , Practician in insolventa 20:43, 19 August 2010
Aici este un model: www.avocatnet.ro/content/for...

TAxa de timbru se plateste la domiciliul/sediul dvs.
Nu are importanta valoarea fiecarui timbru .. important este sa fie timbre judiciare -nu fiscale- si sa aiba valoarea pusa in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata - taxa judiciara de timbru si timbru judiciar Serghei_B Serghei_B Am primit o notificare ptr inscrierea la masa credala ptr un debitor din partea unui practician in insolventa. Debitorul se afla in alt judet si trb sa ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)