avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare (in PLOIESTI)!!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare (in PLOIESTI)!!

Buna ziua,
Am si eu nevoie de cineva, DIN PLOIESTI, autorizat pt. o intabulare la un ap. de 2 camere, cu un pret mai mic de 450 RON. Am nevoie luna aceasta (dec.2011) pt. ca expira certif. fiscal!
Astept contact la mailul din profilul meu (din acest site)

Multumesc anticipat!
Claudia
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:57, 16 Decembrie 2011
Avand in vedere ca Regulamentul acestui forum nu permite reclama,se impune sa accesati site-ul OCPI local,unde puteti gasi persoana specializata
Va revine delicata responsabilitate de a va sustine de asa natura punctul de vedere incat persoana in cauza sa si accepte pretentiile si conditiile dvs de timp si financiare...
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termeni si conditii ale site-ului: clauza privind drepturile de autor e legala? ramiha ramiha Buna ziua, In Termenii si conditiile de utilizare ale multor site-uri web am intalnit urmatoarea clauza: Orice material furnizat de utilizatori, inclusiv ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Propietar vs.asociatie 2 samsarul samsarul salut, -reclamant asociatia de propietari -motivul: pretentii suma 600 ron,reprezentand cota parte din majorarile de intarziere la facturile de energie ... (vezi toată discuția)