avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident datorat consumului de alcool - consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident datorat consumului de alcool - consecinte

In noapte de miercuri am consumat alcol din cauza ceti si ar unei carute stationate ne regulamentar am acrosat caruta si calul a decedat .Avenit politia si la prova de testul epirotecnic mia esit 1,05 miligrame in aer expirat,iar testul biologic nu se stie inca.Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:39, 16 Decembrie 2011
O sa va iasa foarte mult in sange, cam dublu...
O sa vi se intocmeasca dosar penal pt.conducere sub influenta alcoolului.Cum vi s-au recoltat probele?S-a folosit trusa autorizata? la ce interval au fost prelevate cele doua probe?
probele au fost recortate dupa aproximativ 2 ore de la testul epilotecnic si in doua etape: dupa 1 ora altul
permisul meu este emis de spania
La cat ati avut alcoolemia la etilotest aveti sigur dosar penal si vi se va anula permisul dar fiind de Spania el va fi returnat la politia care l-a eliberat. Cum se procedeaza in Spania si dupa cat timp il puteti recupera nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie vovy vovy Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia. Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influienta alcoolemiei! ContSters87477 ContSters87477 Am o intrebare, in legatura cu cineva. Acum o luna conducea intr-o seara pe la ora 21.00 masina unui prieten si o fost oprit de un politist de la circulatie, ... (vezi toată discuția)