avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs post de secretara grad I A
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs post de secretara grad I A

Buna ziua! As dori sa fac contestatie in legatura cu organizarea unui concurs pentru postul de secretara la un liceu (grad IA). M-ar interesa care sunt conditiile legale in care se organizeaza acest concurs. Cerintele au fost :vechime in munca 9 ani, cunostinte pc, recomandare ultimul loc de munca , cazier judiciar, adeverinta medic familie si experienta in relatii cu publicul. Comisia a fost alcatuita din directorul scolii un profesor de engleza si contabilul sef din cadrul aceluiasi liceu . Subiectele au fost facute de director. Unul din participantii acestui concurs lucreaza in liceu avand functia de muncitor necalificat.Proba scrisa s-a dat in prezenta unor supraveghetori de miercuri iar interviul si proba practica va avea loc luni in cadrul aceleiasi comisii de examinare. Personal am indoieli ca d-na care lucreaza in institutie nu ar fi sprijinita. Va rog niste indicatii ... .
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 10:20, 17 Decembrie 2011
Cititi H.G. nr. 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Asta daca angajatilor din scoli, nu li se aplica vreo procedura emisa de ministerul de resort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaţie examen SzAlex SzAlex În speţă este vorba de un examen organizat pentru promovare post vacant; Comisia este alcatuit din trei persoane conform regulamentului interior; Pentru ... (vezi toată discuția)
Detasare pe alt post grigoremarinel grigoremarinel buna ziua , am si eu o nelamurie, lucrez in cadrul unui liceu incadrat in functia de supraveghetor de noapte intre timp am terminat facultatea de economie si ... (vezi toată discuția)
Plata comisiilor de concurs ocupare post vacant Roxana6 Roxana6 As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor ... (vezi toată discuția)