avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Risc amenda sau demolarea unei cabane
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Risc amenda sau demolarea unei cabane

Buna ziua
Am prin titlu de proprietate un teren extravilan intr-o zona de munte. Am obtinut avizul de curent de la primarie pentru organizare de santier si am curent. Asadar mi-am ingradit tot terenul cu card de plasa si mi-am contruit o cabana de lemn cu fundatie de beton, am facut si pod de beton de acces......totul cu acordul tacit al primarului si al intregii primarii din comuna. Am contruit in 2009 in mai-septembrie. In acest moment, conform legii, ce risc ? Amenda si obligarea de a intra in legalitate ? sau demolarea ?
Nu pot intra in legalitate pentru ca nu pot face cadastru....e o problema cu planul parcelar.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
La cadastru , terenul figureaza la 20 m distanta fata de ce e in teren Popescu-ghe Popescu-ghe Buna seara, Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie, poate ma poate ajuta cu un sfat de specialitate. Am dobandit in 2004 in baza legii 18, o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie cabana 12 mp ciobanucristina ciobanucristina Buna seara! Mama mea a cumparat, la marginea orasului, intr-o zona de gradini, un teren de 200 mp. Conform CF-ului, este un teren extravilan, categorie de ... (vezi toată discuția)