avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie cabana 12 mp
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie cabana 12 mp

Buna seara!
Mama mea a cumparat, la marginea orasului, intr-o zona de gradini, un teren de 200 mp. Conform CF-ului, este un teren extravilan, categorie de folosinta - vie, dimensiuni cca 40 x 5 m. Pe acesta a construit o cabana din lemn de 5 x 2.5 m. Ca urmare a unui control, a fost amendata pentru ca nu are autorizatie de constructie. Cand a incercat sa obtina una, i s-a spus ca nu se poate emite pentru ca suprafata este prea mica.
Va rog frumos sa imi spuneti ce se poate face in acest caz pentru a intra in legalitate si a evita viitoarele sanctiuni.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ciobanucristina , utilizator 20:18, 29 Martie 2019
De fapt a construit în extravilan
Multumesc pentru raspuns. Stiu ca a construit pe teren extravilan. Intrebarea este ce se poate face pentru a evita viitoarele sanctiuni. Mentionez ca aceasta cabanuta nu are fundatie, este pusa pur si simplu pe boltari de beton si este folosita doar vara-toamna (este de fapt o magazie).
Multumesc!
Încercați să-i schimbați destinația în construcție agricolă. Din ce e construită nu mai contează. Însă nu va fi locuibilă
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
adriandimitriu, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Puteti sa imi spuneti ce presupune aceasta schimbare? O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragere curent in extravilan adrian-gabriel adrian-gabriel Buna ziua intentionez sa construiesc o magazie de lemn de 5m x 5m pe teren extravilan. magazia nu va avea fundatie ci va fi pe piloni...in fine...nu necesita ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren, modificare limita de proprietate bună seara, sunt deținătorul unui teren extravilan arabil ... Seba2013 Seba2013 Bună seara, sunt deținătorul unui teren extravilan arabil cumpărat în 2007, și tot atunci intabulat și cadastrat In 2018 l-am împrejmuit după ... (vezi toată discuția)
Acte necesare amenajare camping cretzu194 cretzu194 Buna seara, detin niste teren in orasul Rasnov, Jud. Brasov pe care vreau sa amenajez un camping. Tin sa precizez ca toaletele si toate anexele din camping nu ... (vezi toată discuția)