avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

termen executare silita

buna ziua...vin si eu cu o problema....in sept. 2007 a luat un credit de nevoi personale fara ipoteca(doar cu adeverinta de salariu, buletinul,copie ultima factura la utilitati pe adresa de domiciliu din C.I.)....acum am ceva rate restante doua se apropie si a treia. Acum intrebarile:
-la cat timp se incepe procedura de executare silita??
-ce se poate intampla in situatia de fata? pe numele meu nu am decat o masina in rest nimic...pot fi executati silit propietarii(parintii mei) imobilului unde am domiciliul trecut in C.I.??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 20 Decembrie 2011
Trebuie sa verificati contractul de credit.
Nu pot executa decat bunurile dumneavoastra.
ok...si in legatura cu termenul de cand incepe executarea silita???
Dupa ce se implineste termenul de scadenta, poate fi demarata procedura oricand. Sunt banci care va acorda 90 de zile, altele mai mult, altele deloc. Vedeti daca si cat aveti prevazut prin contract
gi_jane2 a scris:

Dupa ce se implineste termenul de scadenta, poate fi demarata procedura oricand. Sunt banci care va acorda 90 de zile, altele mai mult, altele deloc. Vedeti daca si cat aveti prevazut prin contract


am citit contractul si nu e specificata o perioada....
Nu asteptati sa ajungeti sa va fie executate silit bunurile, incercati sa va intelegeti cu banca in privinta platii restantei.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante banci pniko2005 pniko2005 Buna ziua! Am un credit ipotecar la o banca si sunt la zi cu ratele. La o alta banca am un credit de nevoi personale la care sunt restanta de mai mult timp si ... (vezi toată discuția)
Executare din partea asociatiei de proprietari cand exista si ipoteca bancii vioricaiulia vioricaiulia Am un credit de nevoi personale, cu ipoteca imobiliara in franci elvetieni. Odata cu cresterea francului elvetian, ,,echilibrul'' platilor s-a stricat, ... (vezi toată discuția)
Restanta la banca meseriasu6_9 meseriasu6_9 buna seara...am luat si eu un credit de nevoi persanale iar la un moment dat am rams fara servici si si nu am mai avut posibilitatea de a plati iar dupa 5 luni ... (vezi toată discuția)