avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Antecedente Penale.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Antecedente Penale.

Buna ziua. Dupa judecata, daca primesc o suspendare, cat timp apare pe cazier? Exista vreo sansa sa-mi refac cazierul curat si sa pot sa ma angajez fara probleme? Am doar 18 ani, sunt la prima abatere.
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 14:21, 17 Decembrie 2011
Uitati-va pe horatarea definitiva si vedeti care este termenul de incercare si aveti si raspunsul la intrebarea dvs. Cand s-a implinit acest termen sunteti reabilitat de drept si cazierul este din nou "curat", asta daca nu mai savarsiti si alte infractiuni in acest timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare-stergerea cazierului pedrocon2001 pedrocon2001 am primit 1,6 ani cu suspendare si 2 ani termen de incercare pe data de 18 dec 2007 pentru accident rutier soldat cu victima ,ce trebuie sa fac pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept puiuancaramona2002 puiuancaramona2002 Am avut in anul 2008 .6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni de reabilitare doresc sa ma angajez si am nevoie de cazier imi este patat cazierul ? ma va ... (vezi toată discuția)
Accident ContSters149013 ContSters149013 am avut accident de masina cu mort,m-am judecat si mi-a dat cu suspendare 1 an,am facut apel la decizie,ce vream sa stiu ,mi-au patat cazierul,vreau cazier ... (vezi toată discuția)