avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Macelarie la parterul blocului, adio liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Macelarie la parterul blocului, adio liniste

Buna ziua,
incepand cu 6 dimineata sunt taiate bucatile de carne/oase cu toporul, zgomotul produs se propaga pe structura blocului, iar eu la etajul 2 resimt ca si cum ar da cu mingea in perete sau cu un ciocan de guma, fiind foarte enervant, tinand deja de 3 saptamani si fara sansa sa inceteze.

Am vb cu proprietarul magazinului, care zambind mi-a spus: poti sa te duci tu la OPC si unde vrei, ca am picioarele mesei izolate(nu mai stiu cum a zis exact) si nu depasesc numarul de decibeli. Tu esti singurul care se plange, asa ca hai am treaba.

Vecinii sunt nemultumiti, avand aceasta problema si cu mai mult timp in urma, "dar n-avem ce sa facem pentru ca are multe magazine, bani, si ce sa facem, ne-am obijnuit asa".

Ce ma sfatuiti sa fac? aici locuiesc cu chirie de aprox. 6 luni, proprietarul nedorind sa realizam un contract la circa financiara ci doar cel imobiliar.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:41, 17 Decembrie 2011
faceti totusi rreclamtie la OPC, la Protectia Mediului ( poluare auditiva) politie, parchet ( tulburarea linistii publice) ...orice plangere creaza controale...iar controalele........:D
~ Conținut șters la cerere ~
Spatiul este proprietatea magazinului.
Reclamatia poate fi facuta cu numele meu sau va trebui sa vin cu proprietarul apartamentului sa realizeze reclamatia?

Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
daniel_dan, utilizator
OPC-ul nu are atributii in baza legii mentionate de dvs ... reclamatia o puteti face dvs ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu va sfatuiesc sa va mutati, comporta mai putin stres decat reclamatiile.
In primul rand, aveti in CI adresa de la apartamentul inchiriat? Daca da, e OK, daca nu, creati probleme celui care v-a inchiriat spatiul.
Am fost in situatie similara, dar cu birt langa bloc; reclamatiile n-au avut efect, mai mult, betivii ma aratau pe strada ca eu sunt cea care a reclamat.
Iar vecinii, la fel, spuneau ca-i deranjeaza, dar ridicau din umeri. Am avut dopuri pentru urechi, sa pot dormi, si acum, dupa 6 ani de cand m-am mutat, ma trec fiorii cand aud vorbe de betiv.

Alte discuții în legătură

Liniste publica - cum pot fi convinsi vecinii sa micsoreze sonorul la televizor? angelicagoaga angelicagoaga vecinii de deasupra mea ma deranjeaza de ani de zile cu sonorul tv.se aude incontinuu incepand de pe la 7.30dim pana in jur de miezul noptii.le-am atras ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de reclamagii? sandulori sandulori salutare! am o problema care nu stiu cum sa o mai rezolv...........La parterul blocului in care locuiesc ,am un spatiu comercial in care functioneaza un ... (vezi toată discuția)
Magazin deranjant de la intrarea in bloc Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, de peste 5 ani spatiul comun de la intrarea in bloc este inchiriat unui mic magazin care comercializeaza: paine, bauturi racoritoare, inghetata dar ... (vezi toată discuția)