avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea Asistentei sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea Asistentei sociale

Potrivit noii legi,care sunt criteriile si conditiile in vederea primirii de beneficii sociale de catre asistentul personal al persoanei cu handicap grav.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 19:12, 17 Decembrie 2011
catanoiumarin a scris:

Potrivit noii legi,care sunt criteriile si conditiile in vederea primirii de beneficii sociale de catre asistentul personal al persoanei cu handicap grav.

De abia s-a pronuntat CC asupra constitutionalitatii... Asteptam promulgarea si apoi publicarea in MO. Si apoi sa vedem si normele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent social - beneficii si indatoriri anamaria2006 anamaria2006 aveti idee unde as putea gasi informatii in legatura indatoririle unui asistent social care are in ingrijire o persoana cu handicap. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna insotitor persoana cu handicap PetruD PetruD Buna ziua V-as ruga sa-mi spuneti in ce conditii poate obtine concediu de odihna persoana angajata de Primarie ca insotitor al persoanei cu handicap ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)