avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca.

Buna seara.
Ma numesc iulian, si am o problema cu un card de cumparaturi. Acum trei ani in cadrul firmei a vendit un reprezentant de la o anumita banca cu o oferta de card de cumparaturi.Am facut acel card am ridicat suma de bani, am platit un doi ani rata catre banca, iar de un am am incetat sa o platesc. Vreau sa stiu ce mi se poate intampla .Pana acum nu am primit nimic acasa prin care sa ma oblige sa platesc ceva.
Buna seara

Faptul ca nu ati fost notificat de banca pana acum nu inseamna ca acesta a uitat de faptul ca v-a emis acel card de cumparaturi. Veti pimi telefoane, notificari prin care veti fi somat sa platiti suma imprumutata plus dobanda. In cazul in care nu raspundeti afirmativ dupa un anumit timp veti primi o alta notificare de la o firma de recuperare creante , firma care va va anunta ca sunteti debitor cu o anumita suma( suma pe care o stiti dvs ca ati imprumutat-o creste ) si sunteti somat sa o platiti intr-un anumit interval de timp.In cazul in care refuzati vi se v-a spune ca dosarul dvs. va face obiectul unui proces. Ma mira faptul ca nu ati primit nici macar un telefon pana acum....ori banca nu mai exista pe piata.... ori v-ati schimbat domiciliul si nr. de telefon. O intrebare : mai lucrati la aceeiasi firma? daca da poate trimite o adresa prin care va cere angajatorului dvs. sa faca poprire pe salariu ....cam asta e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere ellis2010 ellis2010 Buna seara, Am o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva. Am imprumutat un card cu o suma de bani unor vechi cunostinte aflate intr-o situatie materiala ... (vezi toată discuția)
Problema credit vladp33 vladp33 in 2007 am semnat un credit pentru un card RALFI IFN SA. contractul imi permite sa rambursez doar minimul de plata 2.2% din datorie cu o dobanda de 1.1% lunar. ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta pitic1991 pitic1991 Buna seara, Astazi am primit de la o firma de recuperari o notificare a cesiunii de creanta prin care mi se comunica faptul ca incepand cu data de 19.02.2014 ... (vezi toată discuția)