avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,

Am inregistrat un contract de munca in Revisal 5.0.6.Dupa aceea am retransmis datele in varianta Revisal 5.0.8.Acum apare acelasi contract de 2 ori,ambele figurand ca contracte active.Cum se poate corecta?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 19 Decembrie 2011
Unde apare de doua ori acest c.i.m.? ... :-/
cele doua C.I.M. apar la raport preluare-pe pagina registrului de evidenta a salariatilor.De fapt e acelasi c.i.m.prima oara raportat prin revisal 5.0.6 si ulterior raportat prin revisal 5.0.8
Nici nu mai trebuie raportat prin versiunea 5.0.8 , daca deja a fost raportat ... nu exista niciun text de lege care sa prevada retarnsmiterea REVISAL-ului cu varianta 5.0.8. .. incercati sa luati legatura cu cei de la TeamNet pentru a va sterge unul dintre aceste c.i.m. daca apare dublat ... de fapt, la fiecare transmitere a registrului se tranmiste intreaga baza de date .. la raport per salariat va apar doua c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)