Am inregistrat un contract de munca in Revisal 5.0.6.Dupa aceea am retransmis datele in varianta Revisal 5.0.8.Acum apare acelasi contract de 2 ori,ambele figurand ca contracte active.Cum se poate corecta?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
cele doua C.I.M. apar la raport preluare-pe pagina registrului de evidenta a salariatilor.De fapt e acelasi c.i.m.prima oara raportat prin revisal 5.0.6 si ulterior raportat prin revisal 5.0.8
Nici nu mai trebuie raportat prin versiunea 5.0.8 , daca deja a fost raportat ... nu exista niciun text de lege care sa prevada retarnsmiterea REVISAL-ului cu varianta 5.0.8. .. incercati sa luati legatura cu cei de la TeamNet pentru a va sterge unul dintre aceste c.i.m. daca apare dublat ... de fapt, la fiecare transmitere a registrului se tranmiste intreaga baza de date .. la raport per salariat va apar doua c.i.m.?
Revisal nou
oanamari98
Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)