avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma asiguratoare imi cere despagubirea
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma asiguratoare imi cere despagubirea

Buna ziua!
Pe 1 martie 2010 conduceam masina unei cunostinte si am produs un accident. Celalat sofer si-a reparat masina pe CASCO, pe asigurarea cunostintei reparand masina mai greu. Am primit o citatie prin care firma asiguratoare a cunostintei mele imi cere despagubirea, reprezentand suma repararii masinii pagubitului. Cunostinta mea a decedat. Daca asigurarea nu e pe numele soferului asa se procedeaza? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 17:35, 18 Decembrie 2011
trebuie sa vedeti de ce sunteti chemat, si ce se afla la dosar...si apoi sa analizati care a fost cauza
Nu sunteti cumva chemat ca intervenient fortat? Pt ca masina pagubitului trebia reparata pe RCA-ul prietenului dv sau daca a fost reparata pe polita CASCO a pagubitului atunci va plati reparatia asiguratorul RCA al prietenului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de intervenient fortat - casco / rcs f.gabriel f.gabriel buna ziua, la data de 24.09.09 am comis un accident de circulatie...mai exact incercand sa ies din parcare am lovit cu spatele un autoturism parcat. am ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier loredana b loredana b Bună ziua! În ianuarie anul acesta am avut un accident cu maşina personală în timp ce mergeam la lucru. Maşina a derapat din cauza condiţiilor de ... (vezi toată discuția)