avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Urgent trecerea la vama cu minorul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Urgent trecerea la vama cu minorul

Daca vin din Italia cu autocarul si nu cu avionul ce mi se cere la vama acolo cand iesim din Ungaria sau unde? Ca eu stiu ca pt a intra in Romania nu am nevoie de nimic, eu detin o procura in italiana, care are si apostila, insa cea care o am in romana, a doua procura, nu are apostila, pt ca pe aceea o folosem in tara. Nu cred ca imi trebuie ceva tradus in maghiara... ar fi culmea, nu? Va rog un raspuns. Urgent. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:53, 19 Decembrie 2011
Cand iesiti din Italia si intrati in Ungaria nu va intreaba nimeni de sanatate, treceti pur si simplu. Lai iesirea din Ungaria/intrarea in Romania aveti nevoie de CI/Pasaport si atat. La iesirea din Romania aveti nevoie de procura pentru minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala.urgent! irina_iris_19 irina_iris_19 buna ziua.sora mea are un copil de 12 ani .e divortata.are hotarare definitiva si irevocabila.copilul e incredintat ei.poate sora mea sa-mi faca mie o procura ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru iesirea din tara cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua,as dori sa aflu solutia unei probleme. Plec din tara pentru 1 luna de zile,am avion din Budapesta la Roma,plec insotit de un copil care nu are 18 ... (vezi toată discuția)