avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire pentru iesirea din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire pentru iesirea din tara

Buna ziua,as dori sa aflu solutia unei probleme.
Plec din tara pentru 1 luna de zile,am avion din Budapesta la Roma,plec insotit de un copil care nu are 18 ani.Imputernicirea pentru a iesi din tara trebuie sa fie tradusa si in limba maghiara si italiana?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 17:25, 12 Noiembrie 2011
...ca sa nu aveti probleme deloc ..ar fi mai bine in ambele.
Nu este nevoie. Aveti nevoie de ea doar la vama romana.
Este vorba de o declaratie acord, nu de imputernicire sau procura. Si nu va trebuie tradusa. Insa trebuie sa specificati clar in acea declaratie persoana care va insoti copilul, durata exacta , tara sau tarile de destinatie, mijlocul d etransport, datele de identificare ale minorului cat si a persoanei cu care va calatori. Daca nu sunteti unul din parinti avezi nevoie si de cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala.urgent! irina_iris_19 irina_iris_19 buna ziua.sora mea are un copil de 12 ani .e divortata.are hotarare definitiva si irevocabila.copilul e incredintat ei.poate sora mea sa-mi faca mie o procura ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara danylukristy danylukristy Ce acte sunt necesare pentru a scoate un minor din tara?Precizez ca minorul va iesi cu alta persoana decat parintii.Stiu ca trebuie imputernicire de la ... (vezi toată discuția)
Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)