avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile elevului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile elevului

Buna seara,

Am si eu o problema la liceu,sunt clasa a 10 a sam ,la inceputul clasei a 9 a cand am depus actele pentru inscriere m-au intrebat daca vreau sa fac limba engleza sau franceza,am optat pentru engleza am terminat clasa a 9 a cu media 9,30 am bursa de studii iar anul acesta ne-au desfintat clasa si ne-au separat , eu am fost ''repartizata'' la o clasa de franceza am vrut sa ma transfer la o clasa de engleza dar domnu director nu vrea...o sa pierd bursa chiar am nevoie de ea m-am chinuit 1 an ca sa o obtin ..chiar nu stiu franceza am facut in generala dar nu indeajuns ... am gasit inlocuitor (vine el la mine in clasa ) o sa fie acelasi numar de elevi...doar ca domnu nostru director nici nu ne lasa sa vorbim...am dreptul la aceasta mutatie ? daca nu se poate face mutatia de la o clasa la alta ma pot muta la un alt liceu in aceasta perioada?

Multumesc frumos Ramona
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:47, 14 Octombrie 2008
Te poti adresa Inspectoratului Scolar Judetean de care apartine liceul , in acest sens.
Da dar vreau sa stiu daca am dreptul la acest transfer ...multumesc frumos pentru raspuns
Da, sigur ca da! Transferul se face la cerere, nici nu e vorba de vreun motiv, or la tine chiar exista un motiv serios. Nu te lasa calcata in picioare, e viitorul tau la mijloc! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia Luader Luader Am 17 ani si vreau sa renunt la liceu, am inteles ca daca renunt la liceu trebuie sa renunt si la alocatie deoarece ii va trage la raspundere pe parinti ( ... (vezi toată discuția)
Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la ... Raluca Vasilescu Raluca Vasilescu Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la nivelul fiecarei clase primii 30 % conform metodologiei publicate. Copiii transferati ptr anul ... (vezi toată discuția)
Transfer elev clasa a 10-a mariusdaniel2000 mariusdaniel2000 Buna ziua. In aceasta vara vreau sa îmi transfer copilul care a terminat clasa a 9-a la alt liceu în alt oraș. Vrea să meargă tot pe același profil,deci ... (vezi toată discuția)