avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line

Ptr achitarea taxei judiciare ( inscriere la masa credala 120 lei ), cand fac plata prin OP atasez la dosar copia dupa tranzactie ( o scot la imprimanta ) semnata si stampilata conform cu originalul?

Sau daca gresesc, cum se procedeaza?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 08:45, 19 Decembrie 2011
Stimat justițiabil,

Este în regulă ce ați descris, ca fiind un prim pas.

Pasul doi în dovedirea achitării taxei judiciare de timbru ar fi obținerea unui extras de cont, ulterior plății, din care să rezulte finalizarea tranzacției ( în sistemul on-line, tranzacția este mai întâi aprobată de client, apoi de bancă, fiind, deci, necesar să dovediți și confirmarea băncii).

Cu stimă.
Multumesc, at mai bine aleg varianta platii prin mandat postal daca tot merg sa cumpar si timbrul judiciar :rolleyes:
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
Flavius1984, utilizator
Este absolut OK varianta on-line, inclusiv extrasul îl puteți obține astfel.

În aplicația noastră de plăți on-line, noi avem posibilitatea de a avea un extras cu dată certă, opțiunea editare extras. Însă nu știu cum este la alte bănci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de plata taxe judiciare ContSters344547 ContSters344547 Am inteles ca taxele de timbru se pot plati si on-line.Dar chitanta scoasa la imprimanta e valabila? Stiam ca trebuie sa aiba stampila si semnatura in ... (vezi toată discuția)
Recurs in procedura insolventei OANA GORAN OANA GORAN am urmatoarea problema: ne-am inscris la masa credala, am achitat taxa jud, dar desteptii de la vremea respectiva au depus in instanta doar o copie a taxei ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante sasug sasug Buna ziua, Am avut o colaborare (ca Intreprindere Individuala) cu o firma, care a intrat in procedura de insolventa avand catre mine o datorie. Pentru ca ... (vezi toată discuția)