avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

"onoreazati promisiunile facute .... si nu sta ca o p...a ca oare se roaga altu pt.tine si oare mi se aprinde lumanarea la diviziunea decedati''

''scoate-ti toate pozele facute la mine la nunta pt.ca nuesti demn de ele .... precum nu esti demn de tine insuti''

''aaaaaaaaaaaa ... si inca ceva .... daca nu-ti ti promisiunea am sa te ruinez......''

''glumeam...:))))))))''

''tic tac tic tac .... cvrezi ca sunt prost sa mai astept ... si sa inghit prostii m-am saturat ..... sarbatori fericite ....''

''tic tac tic tac..... cu atat cu cat te tragi pe [...] si cu cat nu-ti pasa tie ai sa-ti faci rau si sincer n-am sa ezit sa-ti fac .... daca nu-mi dai ceea ce mi se cuvine''

''crezi ca vei scapa daca numai citesti si nu scri inapoi .... n-ai sa scapi ma doare in p...a .... ori imi dai ce mi-ai promis .... iar daca nu .... at. iti dau eu ce nu ti-am promis .... o vacanta de neuitat''

''a si inca ceva ultima data e de 20.12.2011 eu nu mai am putere de a astepta.... e deciziaa ta''

As putea depune plangere penala pentru amenintari si santaj ???(avand aceste randuri)
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ela74 , utilizator 11:02, 19 Decembrie 2011
Buna ziua,

puteti sa sesizati Politia cu o plangere penala. Cel mai probabil nu se va termina cu o condamnare dar macar individul va vedea ca vorbiti serios si se va gandi de 2 ori inainte sa continue.

Avocat Costi Boncu
buna ziua domnul avocat

spuneti-mi va rog pot da o institutie in judecata deoarece au depasit termenul de 30 de zile pentru a-mi da un raspuns la o sesizare facuta la ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mingea ..de criza ContSters47264 ContSters47264 [b]Am auzit ca ai mei colegi, juristi Afland ca e mai importanta miza Au devenit cu totii footboolisti. Sperand ca poate vor pasa..si ... (vezi toată discuția)
Timpul care trece nemilos... ContSters250994 ContSters250994 Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj.... Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Retardarea civica a intreprinzatorului roman: un exemplu legalmgm legalmgm Buna ziua, Am gasit un text remarcabil care, cred eu, se incadreaza bine in sensul larg al acestui topic de discutii si este demn de a fi supus atentiei ... (vezi toată discuția)