"onoreazati promisiunile facute .... si nu sta ca o p...a ca oare se roaga altu pt.tine si oare mi se aprinde lumanarea la diviziunea decedati''
''scoate-ti toate pozele facute la mine la nunta pt.ca nuesti demn de ele .... precum nu esti demn de tine insuti''
''aaaaaaaaaaaa ... si inca ceva .... daca nu-ti ti promisiunea am sa te ruinez......''
''glumeam...:))))))))''
''tic tac tic tac .... cvrezi ca sunt prost sa mai astept ... si sa inghit prostii m-am saturat ..... sarbatori fericite ....''
''tic tac tic tac..... cu atat cu cat te tragi pe [...] si cu cat nu-ti pasa tie ai sa-ti faci rau si sincer n-am sa ezit sa-ti fac .... daca nu-mi dai ceea ce mi se cuvine''
''crezi ca vei scapa daca numai citesti si nu scri inapoi .... n-ai sa scapi ma doare in p...a .... ori imi dai ce mi-ai promis .... iar daca nu .... at. iti dau eu ce nu ti-am promis .... o vacanta de neuitat''
''a si inca ceva ultima data e de 20.12.2011 eu nu mai am putere de a astepta.... e deciziaa ta''
As putea depune plangere penala pentru amenintari si santaj ???(avand aceste randuri)
puteti sa sesizati Politia cu o plangere penala. Cel mai probabil nu se va termina cu o condamnare dar macar individul va vedea ca vorbiti serios si se va gandi de 2 ori inainte sa continue.