avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sa recuperez placutele de inmatriculare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sa recuperez placutele de inmatriculare ridicate pentru ca nu aveam asigurare?

in luna octombrie circulam cu masina inmatriculata in italia care nu avea asigurare. ma oprit la tg.mures si miau ridicat placutele de inmatriculare pe motivul ca nu aveam asigurare.
ce se va intimpla cu placutele mele de inmatriculare. cum le pot recupera exista vreo procedura??
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:23, 19 Decembrie 2011
Cautati sa va faceti asigurarea in Italia printr-un cunoscut de acolo caruia sa-i trimiteti copii dupa cartea de identitate a masinii si dupa actul dv de identitate. Si bineinteles sa-i trimiteti banii. Dupa ce obtineti asigurarea va prezentati cu ea la politie si va ridicati numerele de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde ridic placutele de inmatriculare? cristi1982 cristi1982 buna ziua ma umesc pascaru petru cristian pe data de 10 octombrie circulam in tg mures cu masina inmatriculata in italia la care ma oprit politia rutiera si in ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune mihai-dum mihai-dum Buna seara. In luna mai am cumparat un auto care nu a mai fost utilizat 3 ani. actele nu au fost inca perfectionate. La cumparare propietarum mi-a inmanat ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)