avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare contr. munca in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare contr. munca in Revisal

Va rog daca se poate sa ma indrumati in urmatoarea problema.Am ctr. de munca incetat in luna nov. 2011.
L-am declarat in Revisal la data respectiva insa acum vreau sa revin asupra lui pentru a putea corecta salariul brut realizat in luna nov.Pana a aparut versiunea 5.0.8.019 puteam sa anulez incetarea, sa fac corectia salariului si sa revin cu incetarea.
Acum nu ma mai lasa programul sa fac anulare.De fapt nu-mi da nici o eroare doar ca nu opereaza ceea ce doresc eu.
Cum fac in acest caz?Cum pot corecta eu salariul realizat a unui contract incetat?
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 09:46, 22 Decembrie 2011
Ati incercat cu anularea incetarii , apoi modificare salariului si apoi sa operati din nou incetarea c.i.m. ?
Da, tocmai pasii acestia am incercat sa-i urmez si nu-mi modifica.Am sunat toata ziua si la ITM la informatica dar degeaba.
Incercati la cei de la TeamNet ... sunt unele situatii in care nici cei de la ITM nu stiu cum sa faca aceste corecturi ...
Am reusit sa-i prind la telefon pe cei de la informatica si mi-au spus ca nu mai trebuie sa fac modificarea la salariul brut pentru cei cu contractul incetat pentru ca acest lucru se va vedea din D112.Anularea contractului se face doar daca exista hotarare judecatoreasca.
Nu am ce sa fac decat sa-i cred pe cuvant pentru ca oricum nu pot modifica nimic in acest caz.M-am gandit sa va comunic rezultatul problemei mele poate si altii se vor lovi de acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Problema revisal Vioreld Vioreld buna ziua. mi s-a spus de la ITM ca un salariat apare la ei cu 2 contracte. m-am uitat in Revisal si apare astfel: salariatul este inregistrat o singura data, ... (vezi toată discuția)