avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale raspundere gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

raspundere gestiune

am lucrat la o sc timp de o luna cu CM am facut inventar cu patronul pe foi tip A4 am semnat ptr voloarea gestiunii dupa o luna m-am suparat si mi-am dat demisia la zi deoarece ma chemat in ziua mea libera la servici pt curatenie a fost de acord cu demisia mea dar la inventar nu m-am dus .Eu lucram cu colega mea 2zile cu 2.Ce poate sa mi se intample daca inventarul sa facut fara mine si eventual o sa iasa lipsa.multumesc
Cel mai recent răspuns: Natalia Virna , 23:22, 27 Decembrie 2011
Nu prea o sa aveti cum sa va sustineti drepturile daca nu ati fost de fata cand s-a facut inventarul (la plecarea din firma).
este posibil sa mi faca dosar pt ca sa facut inventarul si a iesit cu lipsa 2800 lei cum pot sa stiu ca este lipsa si nu o inventie .am inteles ca ma da la politie ,e posibil.ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in gestiune urgent andreidamy andreidamy am lucrat la un magazin alimentar timp de 3 luni. cand am preluat gestiunea s-a facut un inventar dar nu am stiut rezultatul inventarului si nu am semnat nici ... (vezi toată discuția)
Dosar penal grav ContSters105424 ContSters105424 Buna ziua! am lucrat la un magazin de bijuterii timp de 4 luni dupa care am plecat pt ca seful imi facea avansuri pe care nu le-am acceptat si se comporta ... (vezi toată discuția)
Raspundere de gestiune andrabarna89 andrabarna89 Buna ziua! Sunt angajata ca lucrator comercial la un magazin alimentar. Cand am fost angajata am semnat doar contractul de munca ca si lucrator comercial.Nu ... (vezi toată discuția)