Am lucrat in cadrul unei autoritati publice locale, timp de 3 ani, timp in care am dobandit mai multe functii, inscrise sau nu in cartea de munca. De curand am intrat in posesia unei copii a cartii de munca personale si am constatat faptul ca inscrisurile efectuate in acesta sunt, dupa parerea mea, destul de inexacte raportat la COR. Astfel apar inscrise la functie: consilier personal; manager retea electronica locala si consilier juridic personal; manager retea electronica locala.
Mentionez faptul ca aceasta autoritate a tinut la sediu cartile de munca ale angajatilor iar copia CM primita de mine nu are nici o viza a ITM, motiv pentru care nu sunt sigura de corectitudinea inscrisurilor efectuate.
As dori sa stiu daca aceasta perioada se considera vechime ca si consilier juridic si daca functiile trecute sunt corecte dpdv al COR.
Sa nu fie vreo eroare la inscrierea in carnetul de munca ...una este consilier personal si alta este consilier juridic ... din ce spuneti dvs , asa ceva este psoibil numai daca ati fost incadrata ca si consilier personal al primarului in baza Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 ...
Referitor la functia de consilier juridic personal am gasit in COR
codul 111203 - Consilier si consultant juridic - Grupa majora 1 - Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori
si
codul 111204 Consilier institutii publice - Grupa majora 1 - Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori.
Se aplica vreuna din aceste categorii si situatiei mele?
Contract
liana_0877
Buna ziua,
Sunt economist cu licenta obtinuta in 1998 .Atunci m-am angajat la o firma cu incadrare manager ,asta apare pe cartea mea de munca ,dar eu am ... (vezi toată discuția)