avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana care a lucrat cu conventie civila si cu CIM ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana care a lucrat cu conventie civila si cu CIM in perioada 2006-2009 trebuie sa plateasca CASS?

buna ziua,

va rog spune-mi daca stie cineva...o persoana care a lucrat cu conventie civila in perioada 2006 -2009 si in aceasta perioada a avut si contract indv de munca la o societate , trebuie sa plateasca contributia la sananate acum?

multumesc si astept cat mai urgent un raspuns

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Conventie civila vicamircea vicamircea Am incheiat in anul 2009 o conventie civila cu o societate comerciala.In anii 2009 si 2010 societatea comerciala imi achita la stat impozitul si atat. Din ... (vezi toată discuția)
Un pensionar isi poate pierde dreptul la asigurare de sanatate datorita faptului ca a fost actionar la o societate comerciala unde a detinut un procent de 5%? popescu violeta popescu violeta In fapt este vorba de mama mea care a avut surprinderea de a fi refuzata de medicul de familie ptr consultatie pe motiv ca nu a platit asigurarea de sanatate ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii de sanatate europencil europencil Sotia mea are varsta de 43 ani.Timp de 2 ani a avut un contract de conventie civila, din octombrie 2007 pana in octombrie 2009. Pana in decembrie 2007 a avut ... (vezi toată discuția)