avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

ce se intampla cu datoriile nascute in timpul procedurii de insolventa, fata de furnizorii de utilitati, gaz, apa, curent?
acestia trebuie sa depuna cerere de admitere a creantelor ,sau le plateste lichidatorul?.
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 16:45, 19 Decembrie 2011
In cazul falimentului unei societati, lichidatorul judiciar poate alege care dintre contractele in curs de executare ale debitorului vor fi mentinute si care vor fi reziliate imediat. Astfel, lichidatorul judiciar poate decide mentinerea contractelor de furnizare de utilitati pana la lichidarea definitiva a debitorului, pentru ca acestea sunt necesare realizarii operatiunilor de lichidare a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment iancu123 iancu123 in cazul in care un debitor intra in faliment, dupa ce a fost in reorganizare, furnizorii de gaz, apa si curent pot sa ii intrerupa conform legii, furnizarea ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta societate in insolventa marianaiacob marianaiacob In anul 2013 am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate care era in insolventa inca din anul 2011 si nu ne-a anuntat despre starea acesteia la ... (vezi toată discuția)