avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere comandament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere comandament

cine sau cum se radiaza un comandament instituit in 1999 de un executor judecatoresc in favoarea unei banci la un credit cu ipoteca?
Creditul s-a achitat ,banca a facut demersuri cum ca renunta la vanzarea imobilului ipotecat chiar de la acea vreme si totusi acest comandament apare in registrul de transcriptii si acum ,respectiv in extrasul de carte funciara si apare si ipoteca pentru care intradevar banca nu a facut radierea la achitarea creditului dar care o poateda la soliciatarea proprietarului.Dar comandamentul cine il radiaza?Cum trebuie sa procedeze proprietarul imobilului sa rezolve problemele din extrasul de carte funciara?Litigiul cu banca este stins
Cel mai recent răspuns: andomar , utilizator 21:37, 22 Decembrie 2011
Cred ca trebuie sa va adresati instantei de judecata.Solicitati adresa de la banca ca ati achitat creditul.Banca avea obligatia sa faca demersuri pentru radierea comandamentului si a ipotecii.In litigiu parata va fi banca in cauza.Puteti sa-i solicitati cheltuieli de judecata este in culpa procesula.
o adresa de radiere din partea creditorului e suficienta..asta daca-i palatita datoria
daca nu-i platita e mai complicat...mergeti fie pe costatarea perimarii executarii in care a fost emis comandamentul, fie pe ...alte alea dupa caz..e usor complicat daca nu-i achitat creditul sau perimata executarea in care a fost emis comandamentul
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
ContSters230219, utilizator
da asa ar trebui! dar nu exista timpul necesar sa se procedeze la asa ceva deoarece proprietarul vrea sa vanda imobilul si ar dori sa rezolve problema cat mai repede pentru ca il preseaza cumparatorul si ar dori sa stie cum sa procedeze legal sa rezolve aceasta problema rapid cu evitarea instantei de judecata.Cum ar trebui sa procedeze?Poate elibera banca adresa de radiere si pentru ipoteca si pentru comandament?
adica nu-i achitat creditul?
ba da in totalitate

Alte discuții în legătură

Am achitat creditul imobiliar astazi. de la banca nu mi s-a dat ... Eugenia201075 Eugenia201075 Am achitat creditul imobiliar astazi. De la banca nu mi s-a dat nimic. Maine au spus sa vin sa inchida contul. Va intreb... ce mai am de facut ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Lumiz Lumiz La semnarea contractului de vanzare cumparare a unui apartament ipotecat extrasul din xartea funciara trebuie sa fie fara obligatii. Mentionez ca am semnat un ... (vezi toată discuția)
Intabulare si extras de carte funciara ivanovici34 ivanovici34 Buna ziua, Intampin cateva probleme si am nevoie de ajutorul dvs, va voi explica mai jos problema cu care ma confrunt; In urma cu o luna de zile ... (vezi toată discuția)