avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... revanzare site achitat partial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

revanzare site achitat partial

Buna ziua! Am si eu o intrebare si nu prea stiu cui sa ma adresez. Problema este urmatoarea: (sunt P.F.A.) In luna Ianuarie a acestui an am facut un site (cu domeniul si hostul cumparate pe numele meu) care a fost achitat numai partial (aproximativ o treime din suma - nu stiu daca are vreo relevanta) de o firma. Nu a existat nici un contract pentru acest site, insa exista factura pe suma totala si chitanta pe suma achitata. Asdori sa stiu daca in acest moment am dreptul sa vand acest site la o alta persoana.
Cel mai recent răspuns: ndianaz , utilizator 00:48, 20 Decembrie 2011
Din punct de vedere al administratorului domeniilor .ro, Romanian National Computer Network detinatorul domeniului sunteti dvs. Daca pe factura ati trecut pe langa :1) constructie site, 2) hostare si "transfer drept de folosinta domeniu" si ati si operat la RoTLD atunci nu mai puteti vinde. Daca pe factura ati trecut doar constructie site, puteti vinde.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui magazin online just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E ... (vezi toată discuția)