avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Numarul membrilor comitetului creditorilor - in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Numarul membrilor comitetului creditorilor - in insolventa?

Daca o societate aflata in insolventa, are un numar de 7 creditori, se poate alege un comitet al membrilor creditorilor format din 4- 5 membrii?
Nu este un numar prea mare in raport cu numarul creditorilor.
Mentionez ca din cei 7 creditori, creditori cu sume mari sunt 4 restul fiind niste sume infime.
Este obligatoriu ca salariatii sa fie reprezentati in comitetul creditorilor?
Le poate lua cineva locul, ma refer la o creanta chirografara mai mare ca valoare?
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 12:10, 20 Decembrie 2011
Prin vot Adunarea Generala a Creditorilor stabileste toate aceste amanunte.
da asa este, dar toti o sa vrea sa faca parte din comitetul creditorilor, atunci vor fi prea multi raportat la nr de creditori
fiecare creditor se propune voluntar
eu as fi vrut sa stiu cam care este prioritatea in alegerea membrilor comitetului creditorilor
pe mine mai exact ma intereseaza creantele salariale
din comitetul creditorilor fac parte de regula creditorii cu creante mari.
din randul salariatilor pot fi alesi 2-3 salariati care sa-i reprezinte pe acestia in raport cu judecatorul sindic sau lichidatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala AMF2010 AMF2010 Buna ziua, Am primit notificare prin care suntem instiintati ca am fost admisi la masa credala, si o alta prin care se instiinteaza despre adunarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren ipotecat Costy S Costy S Care este procedura pentru instrainarea unui imobil ipotecat? Vanzatorul fiind o societate in insolventa. Multumesc (vezi toată discuția)