avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport expertiza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport expertiza

Trebuie sa fac un raport de expertiza pentru registrul comertului, pentru majorarea capitalului din sumele adus ca aport in societate. Poate cineva sa ma ajute cu un format de astfel de raport?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Elena Oana , utilizator 19:19, 15 Octombrie 2008
este vorba de o majorare a capitalului social prin convertirea datoriilor in actiuni?
Da. Administratorii societatii au tot depus sume in societate pentru diverse plati, iar acum vor ca o parte din aceste sume sa fie trecute ca majorare de capital.
corina_st a scris:

Da. Administratorii societatii au tot depus sume in societate pentru diverse plati, iar acum vor ca o parte din aceste sume sa fie trecute ca majorare de capital.



Esti expert contabil? Cauta pe siteu-ul CECCAR.:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare majorare de capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)
Reintregirea capitalului social. HoratiuBut HoratiuBut Am o problema si vreau sa va cer ajutorul. Trebuie sa intocmesc o hotarare aga din care sa rezulte reintregirea capitalului social al societatii. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ces. si marire capital srl prin ap. in natura ionutanton777ro ionutanton777ro Un SRL format din 2 asociati doreste sa efectueze marirea capitalului social, cu ocazia atragerii unui nou asociat ce va efectua un aport in natura (un ... (vezi toată discuția)