Oameni Buni. Locuiesc in sectorul 4. Str Covasna mai exact. Am inceput tot dansul pentru un loc de parcare din luna aprilie a acestui an. Am facut dosarul tot, cu numarul la registratura etc etc cu cerere la asociatie la bloc. E vorba de o parcare noua creata pe un spatiu verde.
Toate bune si frumoase, luna trecuta pe 8 Septembrie, primesc de la aceeasi coada de la Primaria Sect 4, biroul 8 Parcari, o hartie jumatate de foaie A4 ca un Permis de parcare asa si scrie pe ea si cu aia cica sa ma duc la Administratie pe Stirbei Voda sa platesc locul dar in jur de data de 28 ale lunii ca ei vor trimite de la Primarie cam atunci listele. INSA CEL MAI IMPORTANT LUCRU: NU MI-AU DAT CONTRACTUL PENTRU LOCUL DE PARCARE.
Azi de dimineata ma duc la primarie sa cer contractul final si tipa imi spune ca nu are timp sa caute ca trebuie sa se mute cu actele etc etc, NU VROIA SA IMI DEA CONTRACTUL.
Ma duc apoi la Administratia Financiara si cica Primaria nu a trimis nimic, si ca foarte probabil pentru ca a trecut atat de mult timp peste 1 luna si jumatate locul e dat altcuiva locul.
In momentul asta incremenesc.
Tot astazi ma reintorc la Primarie si ii spun celei de la zona de la mine ca e o problema si ca vreau sa vorbesc cu seful de Parcari de pe toate zonele ca e ceva in neregula.
La care tipa imi spune ca sa stau linistit ca isi aminteste acum ca s-au uitat niste cereri nu au fost trimise catre Administratia Financiara etc etc... (mentionez ca eram in costum imbracat sunt un tip solid sa zicem si ca vorbeam aproape tot timpul la telefon dand impresia ca vb deja cu cineva din Primarie).
Apoi tot ea suna de fata cu mine la Administratie si imi zice sa ma duc la seful de acolo, si ca ma rezolva el, ca ma introduce el in sistem si ca apoi pot sa platesc, si sa imi dea totodata si cartonasul rosu pe care scrie Permis de parcare si care e vizat pe verso in fuctie de semestrul platit.
Ma duc la Administratie iarasi si cer cu omul acela la care foarte serviabil ma baga in sistem etc etc si apoi platesc. Insa dupa toate aceste 4 cozi eram super obosit si suparat ca eram plimbat ca o minge de ping pong, realizez ca tot nu am de la Primarie CONTRACTUL pentru locul de parcare.
Practic am Permisul de Parcare, acel talon mic cu stampila de plata pe semestru dar nu am CONTRACTUL CU PRIMARIA ptr LOCUL DE PARCARE.
1. Cineva tot din Administratie mi-a spus ca am platit degeaba si ca daca nu am CONTRACTUL restul este egal cu 0. Va veni cineva mai devreme si mai tarziu care are si contractul si va ocupa locul de parcare.
2. La fel tot asa am aflat de la cineva din Administratie ca daca am fost bagat in sistem si am platit si am cartonasul rosu cu viza pe spate cu semestrul de plata atunci nu are cum sa imi mai ia nimeni locul de parcare, si ca pot sa iau CONTRACTUL si dupa 2 luni ca e ok.
Pe cine sa mai cred ??? Si ce sa mai cred ???
Ultimul lucru pe care mi l-a zis aia de la primarie este ca veniti dupa 1 luna ca sa ne punem in ordine si noi aici ca cica nu imi mai gasea dosarul, dar cica peste o luna vor fi la ADP cu totul, adica multa balareala, abureli vrajeli.
Am innebunit deja dupa 3 ore si ceva pentru 4 cozi.
Va rog sa imi ziceti cum sa mai insist pe langa alea la Primaria sect 4 la Parcari ca sa imi dea CONTRACTUL. Stie cineva cat e spaga sau cum se face, E CLAR CA VOR SPAGA, DE ACEEA NU IMI DAU CONTRACTUL...
Cel mai recent răspuns:
alx1 , utilizator
00:49, 17 Martie 2010