avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcare

am o mare dilema va rog ajutatima .am o masina de la firma la care lucrez de LUNI pana LUNI,deci imi trebuie un loc de parcare. intrebare la adresa la care locuiesc in sector 4 bucuresti pot inchiria un loc de parcare? mentionez nu am masina personala.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 9 Decembrie 2012
Intrebati la Primaria sectorului 4 care administreaza domeniul public, parcarile.
banui ca cei de la firma va pot da o hartie la mana ca mergeti cu masina lor acasa, adica aveti nevoie de loc de parcare, iar cei de la ADP sect 4 ....va vor acorda unul daca e ceva liber. Problema e sa aiba locuri libere de inchiriat zic eu.
In conditiile mentionate de dvs, .nu puteti concesiona loc de parcare
Administratia publica locala concesioneaza locuri de parcare la cererile celor care demonstreaza ca detin vehicul proprietate care detin coincidenta de domiciliu
Pentru proprietarii de autovehicule inmatriculate pe societati comerciale,administratia publica concesioneaza spatii de parcare,percepand tarife majorate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In fata blocului,unde m-am mutat,exista mai multe locuri de parcare numerotate,care se pot fi luate prin contract de la centrul de Parcari(Sector ... (vezi toată discuția)
Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)