avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulament parcare Bucuresti Sect.4
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulament parcare Bucuresti Sect.4

Buna ziua si La Multi Ani!

As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor.
Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc de parcare, inchiriat de la primarie, pentru una dintre masini (parcare 24/24).
Intre timp am cumparat si o a 2-a masina, tot pe numele meu.

In interiorul apartamentul isi are sediul si o societate comerciala.

Ma intereseaza daca pot face cumva sa mai inchiriez inca un loc de parcare, evident, in aceeasi parcare. Fie tot pe numele meu, fie sa inchiriez masina societatii comerciale, ca mai apoi ea sa isi inchirieze un loc de parcare, in acea parcare pentru masina mea.

In parcarea respectiva, sunt si locuri neplatite.

Cei de la Serviciul Parcari Sect.4 mi-au spus (cea, caci o singura doamna mi-a spus) ca nu se poate inchiria mai mult de 1 loc/apartament. Insa, cu o zi inainte, telefonic, alta doamna tot de acolo mi-a spus ca daca mai sunt locuri neplatite, este posibil.

As dori, sa imi dea cineva un link sau un pdf, orice, cu regulamentul privind parcarile din zona mea (Bucuresti Sect.4).

Sau sa ma lamureasca cineva cum pot rezolva aceasta problema. Nu doresc sa parchez pe trotuar sau sa ocup alte locuri in mod abuziv.

Nu este ca si cum il vreau gratuit, vreau sa il platesc si sa fie totul legal.


Va multumesc si inca o data La Multi Ani pentru Noul An!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:28, 30 Decembrie 2013
Mergeti la ADP-ul de sector cu cererea gata formulata, ca si cum vreti sa inchiriati un loc de parcare si acolo va orientati la fata locului.
Niciun regulament nu va rezolva problema mai bine decat dv. fix cu doamnele de la inchirieri locuri de parcare.
Si nu la telefon. Nu e o actiune necinstita, dar relatia de la om la om rezolva mult mai bine problemele, credeti-ma.

Daca nu reusiti din prima, incercati la o alta persoana, mai sef, mai sus...pana cand cineva va constata ca e mai bine sa-i ia cuiva banii decat sa tina locuri neplatite degeaba.
Voi reincerca.
Eu vreau sa platesc serios pentru acel loc, nu sa fac "bijnita".
Nu doresc sa ma cert cu vecinii, sa ma bat cu ei, sa parchez pe trotuare sau sa blochez mai stiu eu ce.

De aceea eram curios daca se paote si in temeiul vreunui regulament. Intr-adevar, vorba dulce mult aduce, insa poate nu functioneaza mereu.

Multumesc...


La nivelul sectoarelor capitalei, exista hotarari ale autoritatilor publice,prin care se limiteaza acordarea de spatii cu destinatia de parcare la un loc aferent un apartament
Unele servicii de sectoare au instalat in programul de urbanism evidenta locurilor de parcare,astfel incat noi cereri din partea unui detinator de spatiu de parcare se respinge-asta indiferent de simpatie/atentia acordata angajatului primariei
Exista insa facilitatea acordarii de spatii cu destinatia de parcare pentru auto apartinand societati comerciale - dar atentie ,c/v contract concesionare loc parcare persoane juridice se realizeaza la valoare substantial majorata
ynocentta a scris:

Exista insa facilitatea acordarii de spatii cu destinatia de parcare pentru auto apartinand societati comerciale - dar atentie ,c/v contract concesionare loc parcare persoane juridice se realizeaza la valoare substantial majorata


Aici nu am inteles, concret pentru mine.
In apartament avand sediul si o SC, pot inchiria masina Societatii Comerciale?
Apoi societatea va merge la serviciul parcari sa solicite loc de parcare in acea parcare?

Nu este problema de valoarea majorata, imi dau seama ca nu voi plati tot 56 ron ca si pentru persoana fizica.

Intrebarea este, se poate asa? daca da, ce trebuie mai exact? Multumesc.
Intre mine si SC exista deja un contract de comodat, prin care eu am inchiriat masina mea societatii comerciale.

Multumesc!
Se poate incheia contract de inchiriere sau de comodat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In fata blocului,unde m-am mutat,exista mai multe locuri de parcare numerotate,care se pot fi luate prin contract de la centrul de Parcari(Sector ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)