avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiecte secundare de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiecte secundare de activitate

Buna ziua, in cazul in care este autorizat cineva cu Cod CAEN 6810 "Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", va rugam respectuos sa ne sugerati ce coduri mai putem include in Actul Constitutiv ca si obiecte secundare de activitate (inclusiv pentru eventuala prelucrare a terenului/pamantului cumparat), in afara celor din categoria L. Tranzactii Imobiliare. In speranta unui raspuns din partea Dvs., va multumim anticipat!

Cel mai recent răspuns: btg , utilizator 15:38, 20 Decembrie 2011
Recent am infiintat un SRL.
Puteti include (aproape) toate codurile CAEN la codurile secundare, exceptand cele reglementate prin lege (dau cateva exemple: avocatura, contabilitate, administratie publica,...pentru care va trebuie calificari, aprobari, atestari speciale).
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
anitsirc, utilizator
Puteti include in categoria obiecte de activitate secundare orice obiect inscris in Codul CAEN cu exceptia celor speciale, respectiv pentru cele care necesita aprobare din partea autoritatilor in drept. Va dau cateva exemple: fabricarea de armanent si munitii, producerea explozibilor, colectarea deseurilor periculoase etc.
Va multumim mult pentru raspunsurile prompte, care ne sunt de un real folos in vederea infiintari societatii! Spor in tot ce faceti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate - cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii btg btg Buna ziua, in cazul in care este autorizat cineva cu Cod CAEN [b]6810 \"Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii\"[/b], va rugam respectuos sa ne ... (vezi toată discuția)
Firma de taxi - obiect de activitate secundar, legalitate aylyn87 aylyn87 Buna ziua, As dori sa infiintez o firma de taxi. Imi puteti spune ce coduri caen am voie sa mai scriu in actul constitutiv in afara de cel principal, ... (vezi toată discuția)
Comert cu material lemnos tecaru_cecilia tecaru_cecilia Sunt pusa, in calitate de administrator de firma, sa aleg intre: a astepta plata in lei a facturilor emise pentru un X si a primi in compensare material ... (vezi toată discuția)