avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere declaratii PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere declaratii PFA

buna ziua
daca sunt PFA cu optiunea de platitor TVA ce declaratii trebuie sa depun?
multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 07:15, 21 Decembrie 2011
1. decont de tva lunar sau trimestrial
2. decl. 394 semestrial
3. decl. 094 pana pe data de 25 ianuarie a anului urmator pentru anul precedent (daca CA < 100.000 euro si nu s-au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri)
4. decl. 392A pana pe data de 25 februarie a anului urmator pentru anul precedent (daca CA > 35.000 euro)

mai exista si alte declaratii in functie de operatiunile derulate.
xerxes a scris:

[...]
4. decl. 392A pana pe data de 25 februarie a anului urmator pentru anul precedent (daca CA > 35.000 euro)
[...]

Cred ca aici trebuie CA<35.000 euro.

da, scuze, am gresit semnul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 100.000 euro adriana_ramona adriana_ramona Daca in cursul lunii septembrie am depasit plafonul de 100.000 eur si sunt platitor de tva trimestrial, de cand devin platitor lunar de tva? De luna urmatoare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)
Declaratie cifra de afaceri 2009 nistor_maria nistor_maria in ce format se depune decalaratia privind cifra de afaceri si pna in ce data (vezi toată discuția)