avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Comasarea alegerilor 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Comasarea alegerilor 2012

Anul viitor se pare ca vom merge la vot o singura data acest lucru pentru cine va fi benefic ?
Pentru buget inseamna economie iar pentru partide inseamna afacere , faci turism electoral o singura data si ai avantaje pe linie .
Vom avea o gramada de buletine de vot ; pt. primnari , consiliile locale si judetene , deputati si senatori , ce se intampla daca alegi sa votezi numai o lista ca de semnat semnezi o singura data pt. toate buletinele de vot .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:56, 28 Ianuarie 2012
Pana la alegeri vor ramane putine persoane de peste 70 de ani.
Excelent! Vorbeste lumea ca avem aceasta lege...

Partea mai rea este ca numai romanii rezidenti in Franta pot vota unul pe secunda – fie ca au un buletin de vot fie ca au mai multe... Noi, ceilalti, s-ar putea sa nu ajungem sa votam pentru ca – deh! – se inchid urnele – urmeaza viata pe partea stanga. Noi, ceilalti, nefiind Speedy Gonzales...
Avand in vedere ca avem o populatie imbatranita si mai ales in mediul rural poti sa cumperi voturile cu o punga de alimente acesta comasare va fi un fiasco pentru cei care se mai gandesc la viitor , cum spunea si @trope_doi sper ca nu se va decide din afara cine va iesi victorios .
Sa discutam putin faptele:
- votul prin corespondenta ...
- votul romanilor din strainatate - urmariti prin camerele video ale MAI
- participarea functionarilor de stat in calitate de candidati
- comasarea alegerilor
- votarea multipla - actuala putere nu a facut publice asemenea date, desi la alegerile din 2004 au infierat cu manie proletara furtul alegerilor, iar dupa ce s-au vazut la putere au luat o mare pauza,
- supravegherea alegerilor - oare cand se vor gasi observatori independenti?
- turismul electoral - MAI se pare ca nu vede nimic decat la comanda
- spaga electorala a la domnul Stefan... si nu numai

toate acestea pentru ca nu avem suficiente beizadele la Bruxelles si in Parlament.

Curat murdar.

Toata lumea vorbeste despre economii. Cred ca e vorba de economiile de partid, pentru ca 30 milioane de euro pot fi economisite prin reducerea turismului de stat al functionarilor, autoritatilor statului si al parlamentarilor.

O alta varianta ar fi reducerea facturii telefonice a autoritatilor centrale ale statului...
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
eliasav, utilizator
Numai prin evaziunea fiscala se pierd anual 13 miliarde de euro si statul este neputincios asupra evaziunii si atunci ne mai uitam la 30 milioane de euro cat vor sa faca economie la alegeri.
Dar de fapt sub aceasta masca a reducerii cheltuielilor consta de fapt in fraudarea alegerilor , cu o singura "" lovitura ""poti obtine castig la toate cele sase mandate .
Participarea functionarilor de stat in calitate de candidati dovedeste o posibila fraudare .Ca si in Franta , pentru merite "" deosebite"" a fost facut ministru .

Alte discuții în legătură

Fmi si statul roman pot fi chemati in judecata? I R I R Se poate da FMI si statul (actuala putere + basescu + boc + etc.) in judecata la vreun tribunal european (mondial) si in ce mod? Problema este urmatoarea: in ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)
Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)