avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... asigurare la casa pensiilor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

asigurare la casa pensiilor

buna ziua. am primit de la casa pensiilor o scrisoare sa ma prezint la ei pt a depune declaretia individuala de asigurare daca nu i-au amenda intre 500 si 1000 rom. nu sunt salariat am un af dar eu sunt asociat doar af-ul e pe numele lui socrumiu.trebuie sa platesc ceva la ei?va multumesc.urgent

Alte discuții în legătură

Asociatie familiala - restante la plata contributiilor sociale cipriank28 cipriank28 am realizat venituri in cadrul unei asociatii familialetimp de 3 ani in primul an 1000 lei in anul2 1400 si respectiv 1400;la sanatate mi a venit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Cas si iar cas mastera mastera Buna ziua, Am primit de scrisori legate de CAS. Una de la casa de pensii si una de la ANAF. Cea de la casa de pensii spunea ca in baza unei legi, sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia somaj elenazan elenazan Am nevoie de ajutor pentru completarea declaratiei de somaj pentru conventii civile conf.ord.82:tip angajat 1 sau 2 ? fond salarii 1 fond salarii 2 nu inteleg ... (vezi toată discuția)