avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia somaj

Am nevoie de ajutor pentru completarea declaratiei de somaj pentru conventii civile conf.ord.82:tip angajat 1 sau 2 ? fond salarii 1 fond salarii 2 nu inteleg noua varianta de completare si pentru 8 lei cat am de dat de la asoc. de proprietari mi-am facut 1000 de nervi . Nimeni nu stie sa te lamureasca , am intrebat de conturile in care se vireaza cas si somaj , nimeni nu stie , e o balamuceala ... ajutor va rog
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 21:15, 23 Noiembrie 2010
Tip contract 99;tip asigurat 1;fond salarii 1 si 2=0. Declaratiile la somaj si Casa de pensii se depun lunar pana in data de 25 luna urmatoare celei in care s-a realizat venitul. Pt lunile in care nu s-au realizat venituri nu se depun aceste declaratii.
Pt plata se intocmesc trimestrial Decl 100 pt impozit venit PF cod 690 si Decl 102 pt cas 10.5 % cod 419 si somaj 0.5 % cod 424. Cu aceste declaratii va prezentati la AF pt depunere 1 ex siTrezoreria de care apartineti pana cel tarziu 25 luna urmatoare incheierii trimestrului pentru plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru persoane fizice autorizate - la somaj, pensii cas blzl blzl Buna seara, Va rog sa ma ajutati. Nu stie nimeni sa-mi spuna daca trebuie sa depun declaratiile la somaj, pensii si sanatate. Sunt angajata cu contract de ... (vezi toată discuția)
Versiune noua declaratii fiscale carmendehelean carmendehelean Am inteles ca s-a modificat formularul 102 din declaratiile fiscale.De unde se poate descarca programul?Pe mfinante.ro nu apare nimic nou. Multumesc (vezi toată discuția)