avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim studii superioare

Buna seara,

intr-o societate cu capital privat, ce nu are contract colectiv/unitate nici nu a aderat la unul pe ramura, care este salariul minim legal ce se poate oferi unui absolvent de studii superioare?
Eu stiu ca nu mai exista coeficienti care sa multiplice salariul minim garantat in plata...
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 21:39, 20 Decembrie 2011
670lei/luna, norma intreaga, nu mai sunt coeficienti.

Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
ContSters233047, utilizator
Salariul minim brut pe economie pe 2011 este 670 lei/luna ...angajatorul nu mai este obligat sa stabileasca un alt salariu daca nu are obligatia de a aplica coeficienti de ierarhizare.

Coeficientii de ierarhizare sunt mentionati in ccm aplicabil angajatorului , in reg.intern al acestuia ...
Multumiri =D>

si LA MULTI ANI!!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarii 2011 irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Doream sa va intreb daca se mai aplica coeficientii la salarii in functie de studii incepand cu anul 2011? Din cate stiu CCM pe 2011-2014 nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca bambola29 bambola29 Buna ziua, Vreau sa-mi deschid carte de munca,am studii superioare(Master) si as vrea sa stiu daca angajatoru ma poate angaja cu salariu minim pe economie, ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)