avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce suma primesc in situatia in care luna are 21 sau 22 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce suma primesc in situatia in care luna are 21 sau 22 de zile lucratoare?

Buna seara,
Am o rugaminte la Dumneavoastra:
La un salariu fix de incadrare ( fara sporuri si altele), veniturile lunare ar trebui sa difere de la o luna la alta?
Adica,
la 1378 brut pentru 21 de zile lucratoare = 1000 ron?
la 1378 brut pentru 22 de zile lucratoare = 1000 ron?
Venitul este acelasi?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 21 Decembrie 2011
Da, raspunsul este afirmativ ... indiferent de numarul de zile lucratoare veti primi acelasi salariu in cazul unui salariu fix de incadrare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul net cu o persoana in intretinere valy_ungur valy_ungur Buna ziua, Am salariul de 1000 lei, in mana, as dori sa stiu ce suma trebuie sa primesc daca am o persoana in intretinere. Multumesc anticipat! Valy (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical abmail abmail Buna ziua, Cum se calculeaza baza pentru concediul medical? Incepand cu 1 dec 2015 am schimbat locul de munca. Anterior am avut un salariu brut de 6500 lei. ... (vezi toată discuția)