avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie lucrare stomatologica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie lucrare stomatologica

As dori sa-mi spuneti cat are garantie o lucrare stomatologica, aici ma refer la imbracarea intregii danturi si care este baza legala. Mentionez ca lucrarea s-a efectuat la un cabinet dentar particular. Am avut probleme cu lucrarea si nu pot rezolva problema care s-a ivit. Lucrarea a fost ecetuata cu mai putin de 1 an in urma.Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 07:37, 21 Decembrie 2011
Toate cabinetele stomatologice sunt particulare, astfel ca depinde de ei daca ofera garantie sau nu. Daca totusi ofera garantie, depinde de dumneavoastra sa dovediti ca v-ati ingrijit de ingiena orala in mod corespunzator si ca ati efectuat controlul periodic. In caz contrar nu se poate da nici o garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara leo97 leo97 buna ziua in 2009 mi s-a efectuat o lucrare dentara care pana la urma s-a dovedit a fi nereusita, am incercat sa se rezolve in mod amiabil dar am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cabinet stomatologic nelush nelush Buna ziua, la sfarsitul lunii Martie 2008 am apelat la un Cabinet Stomatologic, in vederea efectuarii unor lucrari stomatologice printre care si o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)