avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lucrare dentara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lucrare dentara

buna ziua
in 2009 mi s-a efectuat o lucrare dentara care pana la urma s-a dovedit a fi nereusita, am incercat sa se rezolve in mod amiabil dar am fost refuzat de catre medic prin diverse mofturi. Am platit o suma considerabila neprimind pt. aceasta chitanta , bon fiscal sau garantie. Opc-ul si colegiul medicilor nu actioneaza in lipsa acestora. Ce solutie de rezolvare a situatiei recomandati in acest caz ? Eu cred ca ar trebui sa-mi recuperez banii.
Multumesc
Puteti contesta decizia Colegiului M, in cazul in care exista o astfel de decizie.
Daca nu puteti face dovada achitarii contravalorii lucrarii, este mai complicat, pentru ca nici un organism din cele cu atributii de control (OPC, Colegiul medicilor) nu se pot implica fara aceasta dovada.
Avand in vedere ca nu aveti nici-un document care sa ateste efectuarea platii catre stomatolog mai exista o posibilitate prin care puteti obtine o proba.
Va programati pentru o evaluare a starii danturii dvs.la un cabinet alt stomatologic si solicitati un deviz detaliat a lucrarilor care ar urma sa se efectueze pentru corectarea situatiei actuale.
Devizul respectiv ar putea demonstra ca lucrarea dvs. nu este bine efectuata.
Am intalnit o speta similara care a avut un rezultat pozitiv in urma acestui demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala stomatologica Dan me Dan me Problema mea e cu un cabinet stomatologic unde mi\'au facut radiografie digitala. Au refuzat sa\'mi dea si mie o copie, in final i\'am pacalit si cand o afisez ... (vezi toată discuția)
Garantie lucrare stomatologica chiricioglularisa chiricioglularisa As dori sa-mi spuneti cat are garantie o lucrare stomatologica, aici ma refer la imbracarea intregii danturi si care este baza legala. Mentionez ca lucrarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cabinet stomatologic nelush nelush Buna ziua, la sfarsitul lunii Martie 2008 am apelat la un Cabinet Stomatologic, in vederea efectuarii unor lucrari stomatologice printre care si o lucrare de ... (vezi toată discuția)