avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala stomatologica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala stomatologica

Problema mea e cu un cabinet stomatologic unde mi'au facut radiografie digitala. Au refuzat sa'mi dea si mie o copie, in final i'am pacalit si cand o afisez pe monitorul meu acasa, se vede ca si cum nu ar fi fost focalizata, nu disting nimic legat de dantura.
Medicul a inceput sa'mi lucreze in vederea aplicarii in final a unei lucrari. La dintii pe care i'a pregatit pentru lucrare nu avea absolut nicio problema cand am intrat in cabinetul acesta, acum dupa tratament la toti am probleme, presupun ca din cauza lipsei unei radiografii corecte. nici vorba sa mai poti pune lucrare peste.
Am vorbit in alta parte si inainte de 6 luni nu pot face alta radiografie (panoramica). Un job si multe alte lucruri importante depind de acest tratament stomatologic care nu se mai poate efectua acum. Ce ati face in locul meu, multumesc in avans?
Cu doctorul nu se poate vorbi acest subiet, se vede ca nici el nu mai stie ce sa faca, dar greseala stiu ca se plateste. Nici iradierea nici tratamentul gresit se pare ca nu sunt reversibile iar ca sa fii iradiat din greseala cred ca nu e cazul sa se ajunga acolo.
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 19:18, 24 Iunie 2014
Faceti o sesizare la Colegiul Medicilor pentru culpa profesionala. Asteptati raportul Comisiei. In functie de raspuns va puteti adresa instantelor judecatoresti pentru raspundere civila delictuala.- culpa grava (malpraxis)
Daca o sa primesc un raspuns de genul "aparatele de acum sunt safe, radiaza asa de slab incat nu va faceti probleme (sa mai incasati o doza in ADN)", nu m'ar mira, ar scapa pe toti de investigatii. Nu stiu daca Colegiul Medicilor actioneaza altfel decat OPC in sensul asta.
Am verificat radiografia, e gresita. Din cauza asta mi'a aplicat un tratament cu medicamente si cu ultraviolete expunere de vreo ora incat acum ma arde pana'n cerul gurii cu obraji cu tot ca si cum as mesteca incontinuu ardei iute. Asta de vreo 2 saptamani iar in loc sa'mi treaca parca mai rau imi e. Doctorul nu stie ce sa fac, alti dentisti la fel nu au idee, de la 112 m'au trimis la dentistul meu si la alti dentisti... Orice sfat binevenit, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)
Problema cu o lucrare stomatologica catalinu catalinu Buna ziua, Acum 2 luni am facut la un stomatolog o lucrare(imbracarea a doua masele). De cateva sapt a inceput sa ma doar acea zona si am fost la un alt ... (vezi toată discuția)