avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recursul!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recursul!

buna ziua...am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu un recurs...prima infatisare are loc in luna ianuarie...pe mine ma intereseaza sa stiu daca acesta se poate termina doar din prima infatisare?chiar daca nu vor fi prezente toate partile implicate in dosar?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 21 Decembrie 2011
daca se cere judecarea in lipsa si daca este paltita taxa de timbru, se poate termina si la prima infatisare
Se poate termina daca toate partile sunt legal citate.
Daca nu aveti bani pentru a va angaja avocat si pentru recurs se poate cere un termen pentru a-si angaja avocat si se va amana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Cand e considerat primul termen de judecata? baietzika baietzika LA PRIMUL TERMEN S-A CERUT AMANARE PT LIPSA APARARE URMAND CA LA URM TERMEN SA FIE DE FAPT PRIMA INFATISARE. MA INTERESEAZA PT RECUPERAREA TAXEI DE TIMBRU VA ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)