avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii anuale PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii anuale PFA

Buna ziua,
Am un PFA care a realizat in 2011 venituri din profesii libere pe baza unui contract cu Germania .Activitatea de prestari servicii ingineresti nu s-a desfasurat deci in tara dar plata s-a facut in contul de PFA in Romania si s-a depus declaratia 390 Vies de cate ori au intrat bani.Nu am avut alte venituri decat acestea dar am avut cheltuieli cu deplasarile si diurna in strainatate fiind detasat in alta tara decat Germania(in afara UE) si alte cheltuieli si in tara.Mentionez ca TVA -ul se plateste in Germania.
Intrebare:ce declaratie depun in 2012,declaratia 200 sau 201 sau ambele? Cheltuielile efectuate in tara si strainatate in ce declaratie le evidentiez?
Sper ca am fost destul de explicita si aspept un raspuns competent.
Multumesc!!!!

Alte discuții în legătură

Diurna la intreprinderile individuale mihaela_roban mihaela_roban Buna ziua. O intreprindere individuala neplatitoare de TVA in Romania, cu cod de TVA pentru prestari servicii intracomunitare are incheiat un contract cu o ... (vezi toată discuția)
Declaratie 201 pentru pfa la norma de venit alexberi alexberi Trebuie depusa Declaratia 201 pentru PFA la norma de venit, in cazul in care are incasari externe din UE si depune Decl. 390 VIES? Multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratia 201 DianaGherea DianaGherea Buna ziua. Am un PFA CAEN 6201 (realizarea software la comanda). Am lucrat doar cu clienti din strainatate si tot ce am incasat, am incasat prin contul ... (vezi toată discuția)