avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratie 201 pentru PFA la norma de venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratie 201 pentru PFA la norma de venit

Trebuie depusa Declaratia 201 pentru PFA la norma de venit, in cazul in care are incasari externe din UE si depune Decl. 390 VIES?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexberi , utilizator 20:48, 19 August 2011
[ link extern ]
Cei din Cluj spun ca e vorba de venituri obtinute ca urmare a desfasurarii unor activitati in strainatate
De fapt cred ca si declaratia 201 are in informatiile de completare chestia asta. Tot astia din Cluj spun ca daca esti la norma de venit nu depui nici una dintre declaratiile astea(200, 201) ...
Multumesc Popu. Am sunat la asistenta contribuabili ANAF si raspunsul a fost initial:
Doamna Asistenta- "PFA trebuie sa depuna declaratia 200, care include si 201"
Eu: "Am citit pe site ca declaratia 200 nu trebuie depusa pentru noma de venit"
Doamna de la asistenta: "Ma scuzati, aveti dreptate. Nu trebuiesc depuse nici 200 nici 201" :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201 DianaGherea DianaGherea Buna ziua. Am un PFA CAEN 6201 (realizarea software la comanda). Am lucrat doar cu clienti din strainatate si tot ce am incasat, am incasat prin contul ... (vezi toată discuția)
Declaratii anuale pfa Mark68 Mark68 Buna ziua, Am un PFA care a realizat in 2011 venituri din profesii libere pe baza unui contract cu Germania .Activitatea de prestari servicii ingineresti nu ... (vezi toată discuția)