avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA

Buna ziua,

Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA.
Sunt inregistrat la norma de venit.
Facturez "prestari servicii" catre o singura firma din Germania si NU facturez nimic spre Romania.

In acest fel am depus lunar conform legii declaratia 390 VIES.
Nu am depus 300 lunar pentru ca nu sunt platitor de TVA in Romania.

Intrebarea mea este: Mai trebuie sa mai depun ceva, vreo declaratie la sfarsit de an ? Trebuie depusa declaratia 201 sau/si alta ?

Multumesc.

Sarbatori fericite incontinuare si un an nou mai bun la toata lumea !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:01, 29 Decembrie 2012
Fiind P.F.A. inregistrata in Romania consider ca trebuie sa depuneti declaratia 200, chiar daca facturati numai catre parteneri din Germania, iar nu declaratia 201.

De asemenea trebuie sa aveti in vedere daca trebuie sa depuneti si declaratia 392:

[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare - declaratii lunare - confuzie la anaf ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Tva factura germania EugeniaS EugeniaS Buna ziua! Va scriu in legatura cu un prieten, pfa, platitor de tva, ce are un contract de prestari servicii cu un client din Romania. (servicii de ... (vezi toată discuția)
Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)