avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... dosar prima casa adresa de radiere suma achitata ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

dosar prima casa adresa de radiere suma achitata integral imobil ramas sub ipoteca statului?

IN URMA ACHITARII TOTALE A IMPRUMUTULUI ACORDAT DE BANCA NU REUSESC SA OBTIN ADRESA DE RADIERE DIN PARTEA FONDULUI CONF ART 885 ALIN 2 DIN CODUL CIVIL. FONDUL DE GARANTARE CA REPREZENTAT ALMINISTERULUI DE FINANTE TREBUIE SA SI DEA CONSIMTAMANTUL PENTR RADIERE IPOTECII NUMAI PRIN ACT AUTENTIC NOTARIAL ASTEPT DE 4 LUNI. IMOBILUL ESTE INCA SUB IPOTECA STATULUI,DESI SA ACHITAT TOATA SUMA.VA ROG CER AJUTORUL DVSTRA BANCA MA TRIMITE LA FONDUL DE GARANTARE SI FONDUL DE GARANTARE MA TRIMITE LA BANCA.

Cel mai recent răspuns: claud20012 , utilizator 18:11, 30 Septembrie 2014
Buna seara,

ceva noutati? Si eu sunt interesat de acest subiect. Va rog sa veniti cu noutati daca le aveti.
Buna ziua,

Exista un termen legal in care fondul trebuie sa trimita bancii acordul pentru radierea ipotecii? Astept deja de 3 luni acest acord. Cei de la banca ridica din umeri, am sunat la Fond, le-am trimis email sa-i intreb in ce stadiu e cererea trimisa de banca, i-am rugat pe cei de la banca sa faca acelasi lucru, si nu am primit nici un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar prima casa adresa de radiere menagi menagi IN URMA ACHITARII TOTALE A IMPRUMUTULUI ACORDAT DE BANCA NU REUSESC SA OBTIN ADRESA DE RADIERE DIN PARTEA FONDULUI CONF ART 885 ALIN 2 DIN CODUL CIVIL. FONDUL ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cine depunea la OCPI cererea pentru radierea ipoteci? Banca sau persoana in cauza? Este vorba de un apartament cumparat prin Prima Casa ( achitat ... (vezi toată discuția)