avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente financiare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente financiare

Sunt administrator si actionar la o firma de paza, care a fost infiintata in decembrie 2010 si a fost data ca nelucrativa. Ce documente trebuie sa intocmesc sa fiu la zi cu toate actele si ce trebuie sa fac pentru dizolvarea acesteia. Mentionez ca nu a avut nici un minut de activitate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: papi1954 , utilizator 13:54, 10 Ianuarie 2012
Nu ati avut activityate de la infiintare si pana acum?
Nu am avut nici o activitate. Repet. Nimic. Am mers din 3 in 3 luni si am depus 100 si 300 parca. Intrebarea era ce trebuie depus acum in ianuarie.Mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de forfetare pentru o societate aflata in dizolvare katty30 katty30 Buna ziua, Am o firma care nu a avut deloc activitate de la infiintare, nu are patrimoniu, angajati, etc.Practic pana in prezent s-au depus doar declaratiile ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)