avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit taxa de forfetare pentru o societate aflata in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

taxa de forfetare pentru o societate aflata in dizolvare

Buna ziua,
Am o firma care nu a avut deloc activitate de la infiintare, nu are patrimoniu, angajati, etc.Practic pana in prezent s-au depus doar declaratiile 100 si 300 (trimestrial ) si bilanturile pe proprie raspundere care sunt obligatorii la administratia financiara. Firma se afla in dizolvare judiciara cf. art. 237 din Legea 31/1990 din MAI 2008.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns : TREBUIE sa platesc aceasta taxa de forfetare (2200/an) daca firma se afla in dizolvare din mai 2008?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel D , utilizator 10:22, 21 Octombrie 2009
Da, aveti de platit taxa fofetara pana la admiterea dizolvarii societatii, respectiv a RADIERII acesteia din registrul comertului.
Cunosc si eu un caz similar ...vedeti ca trebuia sa depuneti si declaratiile 101.Eu am ramas perplex cand am aflat la administratie ca trebuiau depuse chiar daca aveau declaratia mea ca nu a avut activitate.Asa ca sunteti buni de plata.#-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa forfetara pentru o fima care nu a desfasurat activitate Gabriela Budeanu Gabriela Budeanu Va rog sa ma ajutati cu informatii despre aceasta taxa. Pana acum n-am reusit sa aflu daca taxa forfetara se depune si pentru firmele care nu au avut deloc ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea judiciara poate atrage dupa sine devenirea inactiva a firmei cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala anu a depus bilanturile din 2005,declaratiile la admin.din 2008 si a fost declarata cu starea q(dizolvare judiciara) ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara activitate de la infiintare prin art 237 din l31/1990 kandy kandy Buna ziua,am un srl care a fost dizolvat din aprilie 2008 prin art 237 alin 1 pct 3 din L31/90 (adica din cauza nedepunerii bilanturilor ).As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)